blank

Natječaj

Natječaj Medicinskog fakulteta Osijek i Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Tekst natječaja (.pdf)

Obavijest

Obavještavamo studente prve godine integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Dentalne medicine da će se Akademski sat održati u četvrtak 1. listopada 2020. godine u 8:30 sati u zgradi Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Crkvena 21, prizemlje desno (P.1.).

Obavještavamo studente prve godine preddiplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo da će se Akademski sat održati u četvrtak 1. listopada 2020. godine u 10:00 sati u zgradi Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Crkvena 21, prizemlje desno (P.1.).

Međunarodni tečaj TEMELJNE VJEŠTINE EDUKATORA U BIOMEDICINI I ZDRAVSTVU TE INTERDISCIPLINARNIM PODRUČJIMA ZNANOSTI

Međunarodni tečaj TEMELJNE VJEŠTINE EDUKATORA U BIOMEDICINI I ZDRAVSTVU TE INTERDISCIPLINARNIM PODRUČJIMA ZNANOSTI, PROGRAM STALNOG MEDICINSKOG USAVRŠAVANJA održat će se virtualno pomoću Adobe Connect aplikacije od 28. rujna do 2. listopada 2020., a za sudjelovanje se možete prijaviti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Mišo Debeljak)

Tečaj je namijenjen profesionalcima koji sudjeluju u izvođenju nastave u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti. Uspješnim završetkom tečaja polaznici će biti osposobljeni za planiranje, provođenje i vrednovanje nastavnih cjelina u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti. Uspješno završen tečaj vrednovat će se kao dio didaktičko-metodološkog programa prilikom prvog izbora u znanstveno nastavno zvanje.

Program Tečaja (.pdf)

Plakat Tečaja (.pdf)

Plakat Radionica za mentore (.pdf)

Jedinstvena sveučilišna studentska anketa za akademsku 2019./2020. godinu

Drage studentice, dragi studenti,

i u akademskoj 2019./2020. godini naše Sveučilište nastavlja s provedbom Jedinstvene sveučilišne studentske ankete.

Anketi možete pristupiti od 1. rujna 2020. u 8 sati.
Anketu možete pokrenuti na linku http://anketa.unios.hr logiranjem pomoću vašeg AAI elektroničkog identiteta (isti podaci kao za ISVU studomat). Anketu možete ispunjavati u više navrata i ponovno se logirati istim podatcima sve dok ne zaključite anketu.
Nakon što ispunite anketne obrasce za sve nastavnike i suradnike, moći ćete samostalno ispisati potvrdu koju ćete, uz ostale dokumente, priložiti pri upisu u višu godinu studija i završetak studija.

Za kolegije čija se nastava održavala u parnim semestrima (za vrijeme karantene zbog COVID-a 19) pitanja se odnose na kvalitetu predavanja na daljinu, ponuđenih sadržaja u elektroničkom obliku te kvalitetu komunikacije.

Vaši iskreni odgovori i komentari utjecat će na poboljšanje kvalitete nastave na našem Sveučilištu.
Anketa je u potpunosti anonimna.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća, primjedbi ili pitanja, obratite se na dtrampus[at]unios.hr

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,
Centar za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja

Translational Medicine Explained - Winter School

Upcoming 5-day digital course provided by EATRIS, the European Infrastructure for translational medicine.

The TMex (Translational Medicine Explained) Winter School is targeted to PhD students in the second half of their PhD, early postdocs and other young scientists who are involved in biomedical research.

For the first time, the TMex will be held entirely online as a 5-day workshop!

Dates: October 26 – 30, 2020, 9:00 – 18:00 CET

TMex Course 2020 (.pdf)

TMex 2020 Agenda (.pdf)

webmail studomat