blank

STEM stipendije

Rang-liste su objavljene na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake (AAI@EduHr) mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora *u roku od 5 dana od slanja obavijesti* (*do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h*) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. *Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora*.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Molimo studente ukoliko imaju problema s prijavom kroz AAI@EduHr sustav da probleme prijave u Informatičku službu (Crkvena 21, 1. kat).

Vezane obavijesti: članak.

webmail studomat