blank

Konferencija - Suvremeno sestrinstvo

Poštovani kolegice i kolege!


Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati vas na prvu znanstvenu konferenciju u organizaciji Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo pod nazivom „SUVREMENO SESTRINSTVO: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina“. Suorganizatori su konferencije Društvo nastavnika zdravstvene njege i Društvo za povijest sestrinstva Hrvatske udruge medicinskih sestara, Hrvatska komora medicinskih sestara i Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara i medicinskih tehničara.


Konferencija će se održati 21. i 22. rujna 2018. godine u Osijeku.


Detaljnije informacije o glavnim temama konferencije, registraciji i smještaju, prijavama sažetaka, pripremi rada za izlaganje, potom detalje o uvaženim inozemnim i domaćim plenarnim predavačima i sve ostale informacije dostupne su na službenoj internetskoj stranici konferencije: http://www.fdmz-nursing-2018.com

Konferenciju će bodovati Hrvatska komora medicinskih sestara.


Nadamo se kako ćete svojim aktivnim sudjelovanjem pridonijeti stručnoj i znanstvenoj dimenziji konferencije. Osim mnogih stručnih i znanstvenih sadržaja, nadamo se kako će vam konferencija pružiti i ugodna neformalna druženja.

Želimo vam srdačnu dobrodošlicu.

dr. sc. Robert Lovrić
predsjednik Organizacijskoga odbora konferencije
prof. dr. sc. Aleksandar Včev
dekan Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo

 

Plakat HRPlakat ENG

webmail studomat