blank

Poziv na testiranje

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisao je javni natječaj za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice IV. vrste-spremačica na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Uredu za tehničke poslove i poslove održavanja, koji je objavljen 27. prosinca 2018. godine u „Narodnim novinama“ broj 118/2018, a 28. prosinca 2018. godine na mrežnim stranicama Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, na mrežnim stranicama Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, i na oglasnim mjestima/mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje-Regionalni ured Osijek.

Povjerenstvo za izbor jednog zaposlenika/zaposlenice na radno mjesto IV. vrste-spremačica na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu u Uredu za tehničke poslove i poslove održavanja na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, na svojoj sjednici održanoj 10. siječnja 2018. godine, razmotrilo je sve pristigle prijave na natječaj te je utvrdilo pravovremenost, potpunost dokumentacije i ispunjavanje formalnih uvjeta iz natječaja.

Testiranje (razgovor/intervju) održat će se dana 16. siječnja 2019. godine (srijeda) na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Ulica cara Hadrijana 10E, na 2. katu u Kabinetu vještina 3-Pedijatrija Zavoda za sestrinstvo, prema rasporedu u Tablici 1.

Upute i obavijesti kandidatima možete pronaći u punom sadržaju obavijesti: Poziv na testiranje (.pdf)

webmail studomat