blank

Ispis

Centar za dentalnu medicinu

Napisao/la Andrija. Napisano u Galerije

16. listopada 2019. godine održan je sastanak u prostorima Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek na kojem su nazočili: dr. sc. Ivana Stanić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko-baranjske županije, ravnatelj Doma zdravlja Osijek Mato Lukić, dipl. soc. radnik., dekan Fakulteta prof. dr. sc. Aleksandar Včev i prodekan za znanost i poslijediplomske studije doc. dr. sc. Marko Matijević. Prije sastanka pregledali su novouređeni prostor Centra za dentalnu medicinu kojeg otvaraju u zajedničkoj suradnji Dom zdravlja Osijek i Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek uz podršku župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića i rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Vlade Guberca, gdje su tijekom sastanka dogovoreni tehnički detalji oko otvaranja istog.

 

Ispis

Djelatnici Fakulteta sudjelovali na utrci HT B2Run Osijek

Napisao/la Andrija. Napisano u Galerije

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek ove je godine po prvi puta sudjelovao na poslovnoj utrci HT B2Run Osijek koja se održala 12. lipnja 2019. godine na osječkoj Promenadi.
HT B2Run utrke tradicionalno se održavaju u četiri najveća hrvatska grada (Split, Rijeka, Osijek i Zagreb) te se na svakoj od lokacija dodjeljuju priznanja za sudionike.
Cilj prijave na ovu utrku bio je podići svijest o zdravom životu u kolektivu, promociji timskog duha, zabave i druženja s kolegama.
Među ukupno 1005 trkača na ovogodišnjoj utrci Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek sudjelovao je sa čak 33 trkača.
Naši djelatnici nastupali su sa sloganom „U zdravom tijelu zdrav zub“ ostvarivši zapaženi rezultat osvajanjem četvrtog mjesta u kategoriji Srednja poduzeća - ženska trojka.
Više informacija o HT B2Run utrci pronađite na HT B2Run ili na Facebook stranici utrke, a kako smo trčali i zabavljali se na After Run druženju pogledajte u galeriji.
Ponosni smo na svoj TEAM i čestitamo svima koju su sudjelovali!

webmail studomat