Otkrijte Znanost u Osijeku: Prvi Vikend znanosti

Od 17. do 18. svibnja Osijek će postati središte znanstvene znatiželje i inovacija jer se na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek (adresa: Vladimira Preloga 1) održava prvi Vikend znanosti.


Tijekom dva dana, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u 50 interaktivnih radionica koje pokrivaju razne znanstvene discipline. Radionice su dizajnirane tako da pruže izravan kontakt s znanstvenicima i stručnjacima iz različitih područja, a organizirane su u suradnji s iskusnim edukatorima iz odgojno-obrazovnog sustava.


Ulaz na Vikend znanosti i sudjelovanje u radionicama su potpuno besplatni. Program će se održavati u petak i subotu, od 10 do 19 sati, a više informacija možete pronaći na službenoj web stranici te pratiti najave i ažuriranja na Facebooku i Instagramu.


Ovaj događaj realiziran je u suradnji sa Sveučilištem u Osijeku.


Pozivamo sve znatiželjnike i ljubitelje znanosti da se pridruže i istraže bogatstvo znanstvenih otkrića na prvom Vikendu znanosti u Osijeku. Dođite i istražite svijet znanosti bez potrebe za prethodnom prijavom!

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal