• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Obavijest studentima

Poštovani studenti završnih godina preddiplomskih i diplomskih studija, ovdje možete preuzeti PowerPoint prezentaciju sa radionice “Izrada završnog i diplomskog rada” održane 5. travnja 2022. godine, na temu “Izvori informacija” koju je za vas pripremila knjižničarka Iva Sesar. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
OPŠIRNIJE

Pristup serijskim publikacijama

Poštovani korisnici,obavještavamo Vas da do 31.3.2022. hrvatska akademska i znanstvena zajednica ima probni pristup na e-knjige i e-časopisa izdavača Bentham Science. Radi se o multidisciplinarnoj bazi cjelovitih tekstova.Probni pristup moguć je direktno iz zgrada Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek (Crkvena 21 i Cara Hadrijana 10 E), ili putem Proxy-a (korištenjem AAI@EduHr identiteta) preko poveznice: http://ezproxy.nsk.hr/menu .U slučaju problema s pristupom javite se na...
OPŠIRNIJE

Obavijest o hitnom vraćanju zadužene knjižnične građe - 15.-23.11.2021.

Poštovani korisnici Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Knjižnica je dužna svake 4 godine provesti reviziju sukladno Pravilniku o reviziji i otpisu knjižnične građe Ministarstva kulture RH (NN 21/02). Revizija je postupak utvrđivanja stvarnog stanja fonda knjižnice, njezine materijalne vrijednosti te se utvrđuju posljedice korištenja knjižnične građe. Kako smo reviziju dužni napraviti do kraja kalendarske godine, ovim Vas putem obavještavamo će se revizija održati u ...
OPŠIRNIJE

Obavijest korisnicima Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Radno vrijeme Knjižnice u periodu od 12. do 2. travnja 2021. je sljedeće: ponedjeljak, srijeda i petak: od 7,30 - 15,30 sati, rad s korisnicima od 8,00 - 15,00 sati.utorak i četvrtak: od 10,30 - 18,30 sati, rad s korisnicima od 11,00 - 18,00 sati.
OPŠIRNIJE

Uputa za korištenje usluga Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Poštovani studenti, počela je nova akademska godina te ovim vas putem podsjećamo na mogućnost korištenja knjižničnih usluga Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.
OPŠIRNIJE

Upute za korištenje Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek za vrijeme pandemije COVID-19

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i sukladno protokolu za korisnike Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, donosi upute za korištenje Knjižnice za vrijeme pandemije COVID-19.
OPŠIRNIJE

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.