• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

5. međunarodni simpozij palijativne skrbi-OŽB Našice

Poštovane kolegice i kolege, uvaženi gosti i suradnici,

čast nam je i zadovoljstvo pozdraviti Vas na 5. međunarodnom simpoziju palijativne skrbi u Našicama koji organizira Opća županijska bolnice Našice u suradnji s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. 


Simpozij palijativne skrbi u Našicama organizirat ćemo ove godine po peti put. Kroz 5. međunarodni simpozij palijativne skrbi promoviramo Odjel palijativne skrbi Opće županijske bolnice Našice, grad Našice i Osječko baranjsku županiju. Ove godine Odjel za palijativnu skrb obilježava sedam godina rada (dvije godine u okviru Internog odjela) i pet godina  rada kao samostalan odjel. 

Za uspješan rad u palijativnoj skrbi važni čimbenici su znanja, stavovi i vještine koje ćete imati priliku usvojiti, zanoviti i podijeliti na našem simpoziju kroz predavanja, rasprave, radionice i plakate. Simpozij je namijenjen svim dionicima zdravstvenim i nezdravstvenim, u skrbi za palijativnog bolesnika.

5. međunarodni simpozij palijativne skrbi održavamo u Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga u Našicama 31. kolovoza i 1. rujna 2023. godine.


Veselimo se druženju kroz naš edukativni projekt u Našicama, našem malom gradu velika srca.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal