• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Docent Josip Samardžić posjetio Centar za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici

Dana 11.10.2023. godine, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek u Orahovici posjetili su ravnatelj doc.dr.sc Josip Samardžić, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu doc.dr.sc. Blaženka Kljaić Bukvić i glavna sestra Željka Dujmić, mag. med. techn. iz Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“ Slavonski Brod. 

Tijekom posjeta domaćin im je bio dekan prof.dr.sc. Aleksandar Včev, koji im je tijekom obilaska pokazao renoviranu zgradu budućeg Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici.


Tom prigodom dogovorena je i buduća suradnja Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, odnosno Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici te Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal