• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Drugo Sveučilišno Adventiranje

Studentski zbor Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek je 13. prosinca 2023. godine sudjelovao na Drugom Sveučilišnom adventu koje se održalo u prostorijama FAZOS-a 

Adventu je prisustvovalo 12 Sveučilišnih sastavnica koji su upotpunili događaj kroz razne sadržaje kao što su kvizovi, lutkarska predstava, razne sportske aktivnosti itd.


Članovi Studentskog zbora Fakulteta, uz ponudu promidžbenih sadržaja Fakulteta, ponudili su posjetiteljima mogućnost mjerenja krvnog tlaka, saturacije kisika,  kao i mjerenja razine glukoze u krvi. Objašnjene su im referentne vrijednosti i razlozi zbog kojih mogu nastati odstupanja. Objašnjen im je i pravilan način održavanja higijene usne šupljine od strane studenata dentalne medicine. 


Interes za sadržajima koje je organizirao Studentski zbor pokazali su brojni posjetitelji koji su se kroz mnoštvo aktivnosti družili sa studentima našega Fakulteta te pritom naučili nešto novo.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal