• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Festival znanosti 2023. Radionica - ''Mašta reciklira svašta!''

Dana 26. 4. 2023. na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo u Osijeku, u sklopu Festivala znanosti održana je radionica ''Mašta reciklira svašta!'' pod vodstvom asistentice Emanuele Ham, mag. educ. phil. et mag. paed., viših laborantica Ingrid Kovačević, univ. bacc. dent. hig. i Katarine Major, univ. bacc. dent. hig. et med. techn., te prodekana za međuinstitucijsku suradnju i razvoj izv. prof. dr. sc. Ivana Milolože.


U radionici su sudjelovali učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole Vijenac iz Osijeka, u pratnji učiteljice Engleskoga jezika Mie Mitrović. Cilj radionice bio je upoznati učenike o medicinskom otpadu, važnosti recikliranja i potaknuti ih na kritičko promišljanje o prirodi i očuvanju okoliša. Učenici su tijekom kratkog izlaganja naučili više o medicinskom otpadu, njegovom sakupljanju, zbrinjavanju i oporabi, a kroz praktične kreativne zadatke izrazili su svoju kreativnost i maštu. Kratkim kvizom na kraju radionice učenici su provjerili svoje znanje i time zaključili kako će u svakodnevnom životu moći primijeniti naučeno i društveno odgovorno se ponašati.


Ovim putem želimo još jednom zahvaliti učenicima Osnovne škole Vijenac i učiteljici Engleskoga jezika Mii Mitrović na dolasku i sudjelovanju! Radujemo se daljnjoj suradnji i druženju!

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal