• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Međunarodni tečaj I. kategorije Mitovi i činjenice o nastavnoj i znanstvenoj izvrsnosti u biomedicini i zdravstvu

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek od 8. do 12. svibnja 2023. godine organizira Program stalnog medicinskog usavršavanja, Međunarodni tečaj I. kategorije Mitovi i činjenice o nastavnoj i znanstvenoj izvrsnosti u biomedicini i zdravstvu.


Voditelji tečaja su prof. dr. sc. Martina Smolić, prof. dr. sc. Robert Smolić i prof. dr. sc. Aleksandar Včev.


Tečaj je namijenjen nastavnicima i suradnicima koji sudjeluju u izvođenju nastave u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti. Uspješnim završetkom tečaja polaznici će unaprijediti nastavničke, osobne i socijalne kompetencije neophodne za izvođenje nastave i provedbu znanstvenoistraživačkog rada u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti.


Skup je kategoriziran kao Međunarodni tečaj prve kategorije te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 30 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 20 bodova.


Tečaj će se održati hibridno: kontaktno u Dvorani Strossmayer Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Crkvena 21, te virtualno pomoću Microsoft Teams aplikacije.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal