• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Mitovi i činjenice o nastavnoj i znanstvenoj izvrsnosti u biomedicini i zdravstvu

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek od 9. do 13. listopada 2023. godine organizira Program stalnog medicinskog usavršavanja, Međunarodni tečaj I. kategorije: Mitovi i činjenice o nastavnoj i znanstvenoj izvrsnosti u biomedicini i zdravstvu.


Voditelji tečaja su prof. dr. sc. Martina Smolić, prof. dr. sc. Robert Smolić i prof. dr. sc. Aleksandar Včev.


Tečaj je namijenjen nastavnicima i suradnicima koji sudjeluju u izvođenju nastave u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti. Uspješnim završetkom tečaja polaznici će unaprijediti nastavničke, osobne i socijalne kompetencije neophodne za izvođenje nastave i provedbu znanstvenoistraživačkog rada u znanstvenom području Biomedicine i zdravstva te interdisciplinarnim područjima znanosti.


Tečaj će se održati hibridno: kontaktno u Dvorani Strossmayer Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Crkvena 21, te virtualno pomoću Microsoft Teams aplikacije.

Prijavljenim sudionicima poveznica će biti pravovremeno poslana.


Isključivo kontaktno održat će se samo završni ispit – Analize provedbi kratkih predavanja, kad su planiranamicroteaching predavanja sudionika u trajanju od 3 minute na temu po izboru.

Ukoliko je sudionik spriječen fizički prisustvovati, molimo da o tome pošalje obavijest na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Tečaj se boduje prema pravilniku HLK kao Međunarodni tečaji prve kategorije te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 25 bodova, a pasivnim sudionicima dodijeljeno je 20 bodova.


Više informacija o tečaju i načinu prijave pronađite u Programu.


Srdačan pozdrav,


Prof. dr. sc. Martina Smolić

Prof. dr. sc. Robert Smolić

Prof. dr. sc. Aleksandar Včev

Voditelji Tečaja

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal