• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održan ciklus online predavanja "Usavrši svoje vještine"

Od 5. do 19. listopada 2023. god., u organizaciji Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek i Studentskog zbora FDMZ-a održan je ciklus predavanja 'Usavrši svoje vještine" kroz koji su studenti stekli nova i obnovili stara znanja o  korištenju Microsoft Office alata, citiranju, izradi referenci i korištenju alata koji to olakšavaju te o izradi prezentacija i prezentiranju istih.


Predavanja su se održala preko platforme Microsoft Teams, a održana su:

  • 5.10.2023 u 19h: Word, Excel i PowerPoint: Tri moćna alata za produktivnost - predavanje je održao predavač Josip Jakab, mag. ing. el.,
  • 9.10.2023 u 20h: Kako pripremiti i održati kvalitetnu prezentaciju: savjeti i tajne za uspjeh - predavanje je održao izv. prof. dr. sc. Robert Lovrić
  • 19.10.2023 u 20h: Zotero: Organizirajte svoje izvore i olakšajte citiranje - predavanje je održala Anamaria Tomić, mag. logoped.


Ovim ciklusom Studentski zbor nastavlja tradiciju prošlih godina organiziranja predavanja i tečajeva koji studentima daju znanja i vještine za što uspješnije studiranje.


Studentski zbor se zahvaljuje na suradnji predavaču Josipu Jakabu, mag. ing. el.,  izv. prof. dr. sc. Robertu Lovriću i Anamariji Tomić, mag. logoped  koji su održali vrlo korisna, interaktivna, informativna i zanimljiva predavanja.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal