• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održan tečaj "Osmotjedni trening asertivnosti"

U srijedu, 12. srpnja 2023.g., je održan zadnji sastanak iz edukacije " Osmotjedni trening asertivnosti " koji se odvijao putem Zoom platforme. Studenti su, uz vođenje Petre Malešević, mag. psych., imali priliku naučiti o karakteristikama asertivnog, pasivnog i agresivnog ponašanja. Nadalje, učili su o tome kako izraziti sebe, svoje mišljenje i osjećaje, kako nešto zatražiti, kako izraziti neslaganje, reagirati na kritiku, kako reći ne i kako izraziti pozitivne osjećaje i mišljenja, što su svakako vještine potrebne svima i u profesionalnom i u privatnom životu. Edukacija se odvijala kroz osam tjedana, 120min svake srijede. Studenti su dobili sve materijale pomoću kojih su rješavali zadatke i napredovali tijekom navedenih osam tjedana.


Zahvaljujemo voditeljici tečaja Petri Malešević, mag. psych., na izvrsnom vođenju tečaja i svim studentima koji su aktivno sudjelovali u istom te ishodili potvrde o uspješnom završetku.


Studenski zbor FDMZ-a vam želi ugodne ljetne praznike, uz najavu brojnih novih aktivnosti u sljedećoj akademskoj godini.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal