• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održana radionica „Izrada završnog i diplomskog rada“

U utorak, 9. studenoga 2021. godine je s početkom u 18:30 sati održana radionica pod nazivom „Izrada završnog i diplomskog rada“ za studente završnih godina svih studijskih programa Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek putem Microsoft Teams platforme.


Svoja izlaganja održali su doc. dr. sc. Ivana Barać, doc. dr. sc. Robert Lovrić i Anamaria Tomić, mag. logoped, univ. spec. rane intervencije. Radionici je prisustvovalo više od 280 studenata te su saznali relevantne informacije o proceduri izrade istraživanja, pisanja rada, tehničkim pojedinostima uređivanja rada, najčešćim greškama u pisanju, a dobili su savjete vezane uz obranu rada. Nakon svih izlaganja studenti su iskoristili priliku za postavljanje pitanja na koja su odgovarali doc. dr. sc. Štefica Mikšić, doc. dr. sc. Robert Lovrić i Anamaria Tomić.


Zahvaljujemo studentima na iznimno velikom odazivu radionici i sudjelovanju u konstruktivnoj raspravi o svakoj o navedenih tema.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal