• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održano predavanje "Thoughts and Advice on Careers in Medical Science"

U sklopu Tjedna karijera, na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, 18. svibnja 2023., god. održao se Znanstveni forum u obliku predavanja naziva "Thoughts and Advice on Careers in Medical Science". Predavanje su održali Catherine H. Wu i George Y. Wu, redoviti profesori u trajnom izboru na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Connecticutu, Farmington, CT, SAD.


Na ovome Znanstvenom forumu, sudionici su imali čast iz prve ruke poslušati ove renomirane liječnike, znanstvenike i predavače koji su velikodušno podijelili svoje iskustvo i savjete vezane uz ostvarivanje karijere u medicinskoj znanosti. Pružili su uvid u različite aspekte ovog područja i korisne smjernice za obuku i napredovanje akademskom svijetu. Profesorica Catherine H. Wu također je diskutirala o iskustvima tijekom doktorskog studija iz perspektive žene s doktoratom znanosti u Sjedinjenim Američkim Državama.


Atmosfera je bila dinamična i poticajna, a sudionici su se mogli povezati s vrhunskim stručnjacima te razmijeniti ideje i iskustva s kolegama.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal