• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Posjet počasnog građanina Orahovice i bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića

U Orahovici je 3. svibnja 2023. godine održana svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu 795. rođendana grada Orahovice. Orahovica je mali grad velikih mogućnosti, grad u kojemu svaki dan niču novi projekti, a oni veliki i važni za razvoj grada su naveliko u tijeku, potvrdio je i domaćin, gradonačelnik Orahovice Saša Rister.


Nakon svečane sjednice, počasni građanin Orahovice i bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić održao je radni sastanak s prof. dr. sc. Aleksandrom Včevom, dekanom Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek te posjetio prostore Fakulteta u Orahovici i novoosnovanog Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti u kojemu se koristeći najsuvremeniju opremu odvija praktična nastava za studente 6. godine Integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Dentalna medicina, Prijediplomskog sveučilišnog studija Fizioterapija i Diplomskog sveučilišnog studija Fizioterapija u Orahovici.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal