• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Ugledni profesor Igor Filipčić posjetio Centar za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici

Dana 20.07.2023. godine, u posjet Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek u Orahovici došao je prof.dr.sc Igor Filipčić ravnatelj klinike za psihijatriju Sveti Ivan Jankomir iz Zagreba, koji je i voditelj preddiplomskog i diplomskog  sveučilišnog studija sestrinstva u Svetoj Nedjelji i Pregradi. 


Tom prilikom dekan prof.dr.sc Aleksandar Včev uručio mu je zahvalnicu za osobit doprinos razvoju i izvođenju studijskih programa Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.


Naš profesor dr.sc Igor Filipčić je ugledni svjetski priznat psihijatar koji je prvi krenuo sa novim metodama liječenja pomoću stimulacije strojeva, a bez upotrebe lijekova, što je izrazito važno u liječenju kardiovaskularnih bolesnika i najavio svoj dolazak sa suradnicima kada strojevi dođu u Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal