• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Ugledni profesori Klinike Magdalena iz Krapinskih Toplica u posjeti Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek u Orahovici

Dana 5. srpnja 2023. godine u posjet Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek došli su nam nastavnici iz naše nastavne baze i uvažene Klinika Magdalena iz Krapinskih Toplica, predvođeni prof.dr.sc. Mihajlom Šestom.


Tom prigodom u prostoru Fakulteta održan je sastanak na kojem je dogovorena aktivnost profesora iz Klinike Magdalena u sudjelovanju izvođenja nastave iz novog studijskog programa poslijediplomskog specijalističkog studija Kardiopulmonalna rehabilitacija u Orahovici. Dogovorene su i nastavne obveze profesora za preddiplomski studij Sestrinstva u Pregradi.


Bila je to i prigoda da dekan prof.dr.sc. Aleksandar Včev uruči Zahvalnicu prof.dr.sc Mihajlu Šesti za osobit doprinos razvoju i izvođenju studijskih programa Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.


Nakon održanog sastanka gosti su obišli renoviranu zgradu budućeg Centra za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesnika u Orahovici, te se uvjerili u kojoj je fazi opremanje iste. Naime, Klinika Magdalena je mentor budućega Centra.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal