• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

26. (3. VIRTUALNA) SMOTRA SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU (UNIOS)

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku 9. prosinca 2022. organizira 26. (3. virtualnu) Sveučilišnu smotru s ciljem promoviranja sveučilišnih i stručnih prijediplomskih i integriranih studijskih programa budućim studentima. Ovogodišnje događanje bit će na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1 u 11,00 sati. Program je zamišljen na način da dekani i pročelnici u razgovoru s moderatorom programa u vremenu do maksimalno 5 minuta predstave svoje studijske programe. 


Hodogram smotre:


11,00   Pozdravne riječi rektora, župana i gradonačelnika
11,05   Biomedicina i zdravstvo (Medicinski fakultet, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo)
11,15   Tehničko područje (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Građevinski i arhitektonski fakultet)
11,25   Biotehničko područje (Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Prehrambeno tehnološki fakultet) 
11,35     Humanističko i društveno područje (Filozofski fakultet, Katolički bogoslovni fakultet)
11,45    Društveno područje (Ekonomski fakultet, Fakultet turizma i ruralnog razvoja, Kineziološki fakultet, Pravni fakultet)
12,05    Interdisciplinarno i umjetničko područje (Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti, Akademija za umjetnost i kulturu)
12,15    Prirodno područje (Odjel za biologiju, Odjel za fiziku, Odjel za kemiju, Odjel za matematiku)
12,35   Završna riječ


Virtualna smotra namijenjena je prvenstveno maturantima i svim budućim studentima. Bit će predstavljeni studijski programi 18 sveučilišnih sastavnica, razlozi zašto odabrati Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, bit će predstavljen studentski život, okolnosti prilagođene studentima s posebnim potrebama, psihološko savjetovanje, smještaj i prehrana studenata, studentske udruge, stipendiranje i nagrađivanje studenata, sveučilišni sport, studentski zbor, GISKO, STUC, Centar za kvalitetu. Bit će korištene samo one informacije koje su potrebne potencijalnim studentima i njihovim roditeljima. Na stranici će biti i korisni podatci vezani uz život u gradu Osijeku koji ćemo predstaviti kao sveučilišni grad po mjeri studenata. 


Na temelju e-baze srednjih škola, maturanata, institucija iz područja odgoja i obrazovanja kao i medija, bit će dostavljen link na stranicu Virtualne smotre UNIOS-a, a koristit će se i društvene mreže. Virtualna će stranica biti interaktivna te će potencijalni studenti u određenom stvarnom vremenu moći uživo kontaktirati prodekane za nastavu i studente pojedine sveučilišne sastavnice. 


Virtualna Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (UNIOS) održavat će se unutar  postojeće mrežne stranice manifestacije https://smotra.unios.hr/


Smotru  možete  pratiti  i  na  društvenim mrežama:

Facebook: @unios1975

https://www.facebook.com/unios1975

Twitter: @unios1975

https://twitter.com/unios1975

Instagram: @unios1975

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal