• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

IAESTE Mjesec edukacije studenata (MES)

Studentska udruga IAESTE Osijek i ove godine organizira Mjesec edukacije studenata (MES) s ciljem motivacije i dodatne edukacije studenata, ali i ostalih skupina. MES će se održavati svaki četvrtak tijekom svibnja u 18:00h putem online platforme Google meet, na poveznici: https://meet.google.com/zdt-gjof-wte


Raspored događanja:

  • 06. 05. predavanje na temu „Što se dogodi kada se stvarnosti isprepletu?˝ koje će održati Iris Tomić, a govorit će o spajanju tradicije, kao što je kazalište, i moderne tehnologije, kao što su VR i AR, iz perspektive producenta. 
  • 13. 05. predavanje na temu  „Zablude o industriji videoigara i proizvodnom procesu˝, na kojem će se približiti svijet videoigra, održat će Leo Tot.
  • 20. 05. predavanje na temu  „Budućnost društvenih mreža - značajke, formati i trendovi ključni za digitalni uspjeh“, a u kojem će Ive Soldo govoriti o tome što je to sve potrebno za uspješno digitalno poslovanje.
  • 27.05. predavanje na temu „Svi će misliti da sam glup/a – kako se nositi sa socijalnom anksioznošću?“ u kojoj  će  doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš objasniti što je socijalna fobija i kako se može prevladati.


Sve dodatne informacije nalaze se  na web stranici na koju možete pristupiti linkom:
https://www.iaeste.hr/mes-osijek/

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal