• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održana radionica "Izrada završnog i diplomskog rada"

U četvrtak, 26. siječnja 2023. god., u večernjim satima putem MS Teams platforme održana je radionica „Izrada završnog i diplomskog rada“. Radionica je započela predavanjem doc. dr. sc. Ivane Barać o najvažnijim koracima u pisanju i predaji radova, zatim nastavljena dijelom Anamarie Tomić, mag. logoped. o tehničkom oblikovanju radova i najčešćim studentskim grešaka te završena predavanjem izv. prof. dr. sc. Roberta Lovrića o izlaganju i obrani diplomskih radova. Na samom kraju radionice studenti su postavljali pitanja izlagačima, a sve je moderirala predsjednica Odbora za završne i diplomske radove, doc. dr. sc. Ivana Škrlec.


Na radionici je sudjelovalo 133 studenta i studentice završne godine prijediplomskog i diplomskog studija Sestrinstvo, prijediplomskog i diplomskog studija Fizioterapija te integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Dentalna medicina. Pitanja koja su studenti postavljali kretala su se od odabira upitnika za istraživanja, postupka prijave rada na Etičko povjerenstvo, gdje pronaći sve informacije prilikom pitanja rada, kako ide procedura s upisivanjem teme u Studomat do odabira mentora.
U planu je održavanje još jedne online radionice te se nadamo da će odaziv biti još i veći!

Hvala svim studentima i nastavnicima koji su sudjelovali na radionici!

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal