• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održana svečana promocija sveučilišnih prvostupnika dentalne higijene, sveučilišnih prvostupnika sestrinstva i magistara sestrinstva u Osijeku

U četvrtak, 2. lipnja 2022. godine, održana je svečana promocija sveučilišnih prvostupnika dentalne higijene, sveučilišnih prvostupnika sestrinstva i magistara sestrinstva u Osijeku.


Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika dentalne higijene održana je s početkom u 9 sati. Dekan Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek prof. dr. sc. Aleksandar Včev, zajedno s prof. dr. sc. Martinom Smolić, prodekanicom za znanost i poslijediplomske studije, i prof. dr. sc. Brankom Dmitrovićem, prodekanom za nastavu i studente, promovirali su 30 sveučilišnih prvostupnika dentalne higijene. Predstavnica prvostupnika dentalne higijene Matilda Madžar je održala govor u ime promoviranih studenata.   


Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika sestrinstva održana je s početkom u 10 sati. Doc. dr. sc. Štefica Mikšić, prodekanica za suradnju s nastavnim bazama, zajedno s prof. dr. sc. Martinom Smolić, prodekanicom za znanost i poslijediplomske studije, i prof. dr. sc. Brankom Dmitrovićem, prodekanom za nastavu i studente, promovirali su 34 sveučilišna prvostupnika sestrinstva. Predstavnik prvostupnika sestrinstva Matej Jurković je održao govor u ime promoviranih studenata.   


Svečana promocija magistara sestrinstva održana je s početkom u 11 sati. Doc. dr. sc. Štefica Mikšić, prodekanica za suradnju s nastavnim bazama, zajedno s prof. dr. sc. Martinom Smolić, prodekanicom za znanost i poslijediplomske studije, i prof. dr. sc. Brankom Dmitrovićem, prodekanom za nastavu i studente, promovirali su 52 magistra sestrinstva. Predstavnik magistara sestrinstva Danijel Šabanović je održao govor u ime promoviranih studenata.   


Čestitamo našim prvostupnicima i magistrima, želimo im sreću i uspjeh u budućem radu, i nastavak dobre suradnje s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal