• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održana svečana promocija sveučilišnih prvostupnika sestrinstva u Pregradi

U petak, 22. travnja 2022. godine, održana je svečana promocija sveučilišnih prvostupnika sestrinstva u Pregradi u prostorima Srednje škole Pregrada, s početkom u 13 sati. 


Doc. dr. sc. Vladimir Grošić, zajedno s doc. dr. sc. Rajkom Furešom, zamjenikom voditelja preddiplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo, dislociranog studija u Pregradi, i doc. dr. sc. Šteficom Mikšić, prodekanicom za suradnju s nastavnim bazama ovom su prilikom promovirali 34 sveučilišnih prvostupnika sestrinstva Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. 
Gosti svečane promocije bili su gradonačelnik grada Pregrade Marko Vešligaj, univ. spec. pol., ravnatelj Opće bolnice Zabok i bolnice Hrvatskih veterana Tihomir Vančina, dipl. oec., pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec, prof.geol.geogr., dipl.bibl., i ravnateljica srednje škole Pregrada dr. sc. Vilmica Kapac. 

Čestitamo našim prvostupnicima, želimo im uspjeh u budućem radu i nastavak dobre suradnje s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. 

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal