• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održano predavanje "Doing Research in Healthcare: The Dos and Don'ts"

U srijedu, 9. veljače 2022. godine, s početkom u 13,00 h na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, održano je predavanje "Doing research in Healthcare: the Dos and Don'ts'" izv. prof. dr. sc. Andreasa Charalambousa. Predavanje je održano uživo, ali pratilo se i putem online platforme Teams.

Na početku susreta, prof. dr. sc. Martina Smolić, prodekanica za znanost i poslijediplomske studije, pozdravila je prisutnu publiku te je najavila predavača izv. prof. dr. sc. Andreasa Charalambousa, izvanrednog profesora onkologije i palijativne skrbi, potpredsjednika Katedre za sestrinstvo Sveučilišta u Cipru koji ovaj tjedan boravi na našem Fakultetu u okviru Erasmus+ programa mobilnosti nastavnog osoblja. 

Izv. prof. dr. sc. Andreas Charalambous održao je zanimljivo interaktivno predavanje dajući korisne savjete vezane za istraživanje u medicinskim znanostima. Postavljajući temeljna pitanja kojima se trebaju voditi istraživači u znanstvenom radu, svakako je potaknuo na promišljanje o istome. Naglasio je važnost strasti, čovječnosti i empatije u istraživanju, koje se nikako ne bi smjele zapostaviti u znanosti.

Ovim putem zahvaljujemo izv. prof. dr. sc. Andreasu Charalambousu na nadasve zanimljivom i korisnom predavanju, kao i svim nastavnicima i suradnicima Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek koji su se odazvali te sudjelovali na predavanju.




1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal