• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

OnlyFax


Dragi studenti,


S početkom ove akademske godine za vas je razvijena studentska aplikacija naziva OnlyFax. Ovo je prva studentska aplikacija koja vam donosi sve bitne informacije na jednom mjestu. Neke od glavnih značajki uključuju personalizirani raspored sati, integrirani studentski e-mail pretinac, grupne razgovore formirane na bazi upisanih predmeta te prikaz informacija sa studomata poput upisanih i položenih kolegija i prosjeka ocjena. Aplikaciji pristupate koristeći svoje AAI korisničko ime i lozinku, a detaljnije informacije o aplikaciji pronaći ćete na poveznici www.onlyfax.hr


Fakultet dentalne medicine i zdravstva u Osijeku je prvi fakultet u Hrvatskoj koji je svojim studentima omogućio korištenje ove aplikacije, te vas molimo da se za sve primjedbe, pohvale i komentare obratite direktno razvojnom timu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   


Pritiskom na App Store ili Google Play gumb, možete preuzeti aplikaciju.




1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal