• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

OnlyFax

Dragi studenti,


S početkom ovog semestra izašla je i nova verzija studentske aplikacije OnlyFax. Dobro poznate značajke poput personaliziranog rasporeda sati, integriranog studentskog e-mail pretinca, grupnih razgovora formiranih na bazi upisanih predmeta te prikaza informacija sa studomata poput upisanih i položenih kolegija i prosjeka ocjena sada dolaze u novom ruhu! Aplikaciji i dalje pristupate koristeći svoje AAI korisničko ime i lozinku, a detaljnije informacije nalaze se na poveznici www.onlyfax.hr


Kako biste i dalje mogli koristiti aplikaciju neophodno je preuzeti novu verziju na vaše mobilne uređaje. Ukoliko nakon preuzimanja nove verzije i dalje ima poteškoća, potrebno je aplikaciju izbrisati i ponovno instalirati!!


Molimo Vas da se za sve primjedbe, pohvale i komentare obratite razvojnom timu direktno kroz aplikaciju ili  na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Pritiskom na App Store ili Google Play gumb, možete preuzeti aplikaciju.



1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal