• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Radionica „Kako napisati i objaviti znanstveni rad?“

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek organizira radionicu pod nazivom „Kako napisati i objaviti znanstveni rad?“ koja će se održati 18. svibnja 2022. u 13 sati na Fakultetu u dvorani „Josip Juraj Strossmayer“, Crkvena 21, Osijek.

Program radionice podijeljen je u dvije tematske cjeline:
1.    Prof. dr. sc. George Y. Wu  (University of Connecticut Health Center, Farmington, CT, USA) s temom „Publication of scientific articles: Strategies for success“
2.    Prof. dr. sc. Martina Smolić (Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek) s temom „Kako objaviti znanstveni rad? – korisni savjeti i trikovi“

Sudionici će imati iznimnu priliku da od profesora s dugogodišnjim uredničkim i recenzentskim iskustvom budu upoznati s izazovima koji prate pripremu, pisanje i objavu znanstvenih radova.
Radionica ima za cilj proširiti kompetencije, vještine i praktična znanja u pisanju znanstvenih radova, a namijenjena je mladim znanstvenicima, profesorima i istraživačima, neovisno o znanstvenom polju istraživanja.
Planirano vrijeme trajanja radionice je dva sata, a po završetku radionice sudionici će dobiti potvrdnicu.
Radionica je besplatna, uz obaveznu prethodnu prijavu. Prijave je potrebno poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, ustanova.
Prijave se primaju do 5. svibnja 2022. (ili do popunjavanja mjesta, broj mjesta je ograničen).

Radujemo se Vašem dolasku.



1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal