• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Regionalna konferencija o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti

Poštovani/e pripadnici/e akademske zajednice,


Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Europska mreža za inicijativu Hrvatske – ENIC pozivaju Vas na jednodnevnu „Regionalnu konferenciju o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene“ koja se organizira dana 15. studenoga 2022. (utorak), u vremenu od 9:30 – 13:30 sati.


Konferencija se organizira hibridno (u živo i on-line) te Vam dostavljamo u privitku pozivno pismo i program konferencije za on-line sudjelovanje.
 
Naime, konferencija je prvenstveno usmjerena na mlade ljude i žene iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, i to:

Učenike/ce osnovnih i srednjih škola te studente/ce, posebice na žensku populaciju; mladi/e znanstvenici/e, mladi i žene uključeni u rad organizacija civilnog društva koje se bave mladima, mlade žene uključene u rad ženskih nevladinih organizacija i studentice ženskih studija.  Osim toga, na konferenciju pozivamo zaposlenike/ce s mladima, srednjoškolske profesore/ice, sveučilišne i akademske profesore/ice te stručne djelatnike/ce iz cijele regije kako bi dobili uvid u različite oblike cyber nasilja koje posebno mladi i žene su izložene. Ovo je važno kako bi navedeni dionici mogli prepoznati i spriječiti svaki oblik nasilja, između ostalog nad studentima/icama s kojima svakodnevno rade u Hrvatskoj i u regiji.
Ljubazno Vas molimo za potvrdu Vašeg sudjelovanja po mogućnosti do 11. studenoga 2022. (petak) na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kojom prilikom  Vas molimo da navedete želite li pratiti konferenciju putem Zoom aplikacije i/ili live streaming-a (možete potvrditi i za obje opcije) kako bismo Vam pravovremeno poslali potrebne linkove.1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal