• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Prijava nepravilnosti

Unutarnje prijavljivanje nepravilnosti uređeno je Zakonom o zaštiti prijavitelja nepravilnosti ("Narodne novine", broj 46/22).


Postupak unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti, imenovanje povjerljive osobe i njezinog zamjenika na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek uređen je Pravilnikom o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i imenovanja povjerljive osobe na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.


Na temelju članka 20. stavka 3. Zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti („Narodne novine“ br. 46/22.) i sukladno članku 15. stavku 8. Pravilnika o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i imenovanja povjerljive osobe na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek i članku 30. Statuta Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, pročišćeni tekst, Dekan Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek imenovao je povjerljivu osobu  i zamjenika povjerljive osobe iz reda zaposlenika Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek.


Povjerljiva osoba: doc. dr. sc. Slavko Čandrlić
Zamjenik povjerljive osobe: Katarina Kereta, mag. iur., stručni suradnik za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja


Prijavitelj nepravilnosti prijavu može podnijeti neposredno imenovanim osobama na propisnom obrascu i to:
 
•    pisanim putem na adresu: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Crkvena 21, 31 000 Osijek
•    putem elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
•    telefonskim putem:  031/399-655 ili 031/399-666

________________


•    Zakon o zaštiti prijavitelja nepravilnosti
•    Pravilnik o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti (.pdf)
•    Odluka o imenovanju povjerljive osobe i zamjenika povjerljive osobe (.pdf)
•    Obrazac za prijavu nepravilnosti (.docx)

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal