• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

AAI@EduHr i e-pošta

AAI@EduHr je autentikacijska i autorizacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Sustav AAI@EduHr tehnički je realiziran uporabom distribuiranih LDAP imenika.


Svaka ustanova iz sustava MZO, koja je uključena u sustav AAI@EduHr kao matična ustanova, ima vlastiti LDAP imenik u kojemu su pohranjeni elektronički identiteti korisnika iz te ustanove.


Što nudi AAI@EduHr (zašto je važna)?

  • korisnicima, pojedincima: jednostavno, sigurno i pouzdano korištenje svih resursa u sustavu AAI@EduHr uz pomoć jedinstvenog elektroničkog identiteta dobivenog na matičnoj ustanovi
  • matičnim ustanovama (davateljima elektroničkih identiteta): sigurno, pouzdano i efikasno upravljanje elektroničkim identitetima svojih djelatnika, suradnika i studenata kojima je bitno olakšano korištenje različitih mrežnih i mrežom dostupnih resursa, uz minimalnu administraciju
  • davateljima usluga (resursa): veću dostupnost i vidljivost usluge uz pojednostavljenu administraciju i standardiziran proces autentikacije i autorizacije korisnika.


Elektronički identitet u sustavi AAI@EduHr skup je podataka o pojedincu koji se koriste za autentikaciju i autorizaciju korisnika pri pristupanju mrežnim resursima u sustavu AAI@EduHr.


Pomoću AAI@EduHr korisničkih podataka možete se prijaviti i u svoj račun e-pošte pri Fakultetu u sklopu Office365 usluge.


Za prijavu u Office365 uslugu ili GSuite for Education se koristi puna AAI@EduHr korisnička oznaka.


Prijavu tehničkih poteškoća i upite oko licenci molim uputite na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Elektronički identiteti u sustavu AAI@EduHr se koriste za spajanje na Internet u studentskim domovima (StuDOM), uporabu CARNet Mobile usluge, on-line prijave na tečajeve SRCA, prijave na tečajeve u okviru CARNetova Edupoint programa itd… Također se dodatno koristi i za autentikaciju korisnika na računala u informatičkim učionicama i pripadajućoj knjižnici, te u skoroj budućnosti za autentikaciju korisnika za pristup wireless mreži fakulteta.


Korisnicima koji posjeduju elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr omogućena je i uporaba Eduroam usluge. Ta usluga omogućava korisnicima pristup Internetu na različitim mjestima u Hrvatskoj i Europi pomoću njihovog elektroničkog identiteta.


Vašu lozinku potrebno je povremeno promijeniti na slijedećem linku: https://login.aaiedu.hr/promjenazaporke


1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal