• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Dislocirani studiji

Dio knjižnog fonda dostupan je u studijskoj čitaonici pri referadi Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. Popise knjiga možete zatražiti u referadama dislociranih studija.

Studenti dislociranih studija za posudbu pojedinih naslova koji se ne nalaze na gore navedenom popisu knjiga, javljaju se Knjižnici Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. čim prije, kako bi imali dovoljno vremena dostaviti pojedini naslov. 


Osim Knjižnice, našim korisnicima, studentima dislociranih studija, na raspolaganju su svojim knjižnim fondom knjižnice u sastavu naših nastavnih baza (Opća bolnica Našice, Opća bolnica Zabok, Opća bolnica „Dr. Josip Benčević“ Slavonski Brod, Psihijatrijska bolnica „Sveti Ivan“, Opća bolnica Nova Gradiška).


Upite informacijsko-referalnog tipa (npr. teme seminarskih radova, završnih i diplomskih radova) korisnici upućuju putem obrasca*

Ime i prezime *
Studij *
Godina studija *
Kolegij *
Naslov teme na hrvatskom *
Naslov teme na engleskom jeziku *
Ključne riječi na hrvatskom *
Ključne riječi na engleskom *
Mail *
Kontakt *

Za sva pitanja vezana za korištenje usluga Knjižnice fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek studenti se mogu javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.