• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Posudba

Posuditi se može knjižna građa iz fonda knjižnice, na 15 dana do tri naslova istovremeno. Ukoliko je dostupno više primjeraka istog naslova, posudba se može produžiti.

Korisnik je dužan ophoditi se prema posuđenoj građi odgovorno, te je vratiti u stanju u kakvom ju je zadužio.

Korisnik može sam provjeriti dostupnost pojedinog naslova putem Online kataloga Knjižnice, ili se o dostupnosti naslova posavjetovati sa djelatnicima knjižnice mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobnim dolaskom u knjižnicu. 

Studenti dislociranih studija za sva pitanja vezana za posudbu javljaju se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.