• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Potvrde

Nastavno osoblje

Korisnici Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, znanstveno – nastavno i znanstveno osoblje za potrebe objave objavljivanja znanstvenih i stručnih radova u časopisima, za potrebe napredovanja u znanstvena zvanja i sl., mogu se obratiti djelatnicama Knjižnice i:

  • posavjetovati se o znanstvenim i stručnim časopisima (kvartile, impact faktori i sl.)
  • zatražiti potvrdu o citiranosti i indeksiranosti


Studenti

Knjižnica, u suradnji s referadom Fakulteta, po završetku studija dostavlja referadi Potvrde o razduženoj građi studenata.

Na zahtjev studenta, dostavljamo i potvrde pregleda seminarskih, završnih i diplomskih radova iz antiplagijatskog programa Turnitin.


Za sva pitanja, kontaktirajte nas na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.