• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Obavijest o hitnom vraćanju zadužene knjižnične građe - 15.-23.11.2021.

Poštovani korisnici Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Knjižnica je dužna svake 4 godine provesti reviziju sukladno Pravilniku o reviziji i otpisu knjižnične građe Ministarstva kulture RH (NN 21/02). Revizija je postupak utvrđivanja stvarnog stanja fonda knjižnice, njezine materijalne vrijednosti te se utvrđuju posljedice korištenja knjižnične građe.

 

Kako smo reviziju dužni napraviti do kraja kalendarske godine, ovim Vas putem obavještavamo će se revizija održati u vremenskom periodu od 15. do 30. studenog 2021. godine. U tom vremenu neće biti moguća posudba knjiga, a sve korisnike koji kod sebe trenutno imaju zaduženu knjižnu građu molimo da hitno istu dostave na uvid u Knjižnicu od 15. do 23. studenog 2021.  

 

Za što bržu, bolju i kvalitetniju provedbu postupka revizije potrebna je suradnja i razumijevanje naših korisnika tijekom revizije.

 

Unaprijed se zahvaljujemo na suradnji!

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.