• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Probni pristup na EBSCO bazu podataka Dentistry & Oral Sciences Source

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane da će baza Dentistry & Oral Sciences Source biti probno dostupna u razdoblju od 16. siječnja do 17. veljače 2023. godine.

Kratka edukacija za korištenje baze biti će održana u ponedjeljak 16. siječnja 2023. godine u 14 sati u Crkvenoj 21, 1. kat u dvorani 1.2 (informatička učionica), oni koji ne budu u mogućnosti biti na fakultetu mogu se uključiti putem Microsoft Teamsa i poveznice: https://bit.ly/3WYLRV4

Pristupna poveznica na bazu:  https://search.ebscohost.com/

Pristup bazi osiguran je preko IP adrese Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, u Crkvenoj 21 i Cara Hadrijana 10 e. U navedenom razdoblju moguće je bazi pristupiti od kuće putem Proxya. Za korištenje proxy usluge molimo obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ukoliko budete imali poteškoća sa pristupom obratite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.