• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Obavijest korisnicima u novoj akademskoj godini 2022./2023.

Poštovani korisnici,


na početku nove akademske godine želimo zaželjeti svim „novim“ i „starim“ korisnicima uspješnu akademsku godinu 2022./2023. Ovim putem posebno se obraćamo našim korisnicima, studentima. Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek na raspolaganju je svim studentima sveučilišnih studija našeg Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek u Osijeku i na dislociranim studijima.


Osnovne informacije:


Radno vrijeme Knjižnice -  svaki radni dan od 8 do 18 sati za korisnike


Upiti korisnika – mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.*, osobno ili na 091/224-1518 (Iva Sesar)


Katalog Knjižnice - https://library.foi.hr/lib/1650U Planu rada Knjižnice za akademsku godinu 2022./2023. je edukacija naših korisnika. Molim predstavnike svake godine sveučilišnog studija preddiplomskog, diplomskog ili integriranog, čim budu izabrani da kontaktiraju Knjižnicu na gore navedeni način (Upiti korisnika). Sukladno Vašim studentskim obavezama, a u dogovoru s predstavnicima godina dogovorili bi kratke edukacije o korištenju Knjižnice i resursa kojima raspolaže kako bi pridonijeli Vašem obrazovnom procesu i odgovorili na Vaše korisničke potrebe (izvori informacija, pretraživanje dostupnih baza podataka i sl.).


*VAŽNA NAPOMENA

Molimo upite slati sa službenih adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , naime u praksi se događa da studenti šalju upite sa gmail, yahoo i sličnih adresa, ali u pojedinim slučajevima (za vrijeme trajanja posljedica hakerskih napada)  možete ostati uskraćeni za informaciju koju ste tražili, što želimo izbjeći. Molimo Vas da se prilikom slanja upita predstavite s imenom, prezimenom, godinom i nazivom studija te eventualno kontakt telefonom na koji Vas povratno možemo dobiti, sve kako bi Vam osigurali neometan protok informacija.

Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.