• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Pristup serijskim publikacijama

Poštovani korisnici,


obavještavamo Vas da do 31.3.2022. hrvatska akademska i znanstvena zajednica ima probni pristup na e-knjige i e-časopisa izdavača Bentham Science. Radi se o multidisciplinarnoj bazi cjelovitih tekstova.

Probni pristup moguć je direktno iz zgrada Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek (Crkvena 21 i Cara Hadrijana 10 E), ili putem Proxy-a (korištenjem AAI@EduHr identiteta) preko poveznice:  http://ezproxy.nsk.hr/menu


U slučaju problema s pristupom javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , a u slučaju problema sa AAI@EduHr korisničkim računom javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .


Također Vas želim obavijestiti da imamo pretplatu na časopis New England Journal of Medicine za 2022. godinu. Zbog specifičnosti pretplate, ako Vam je potreban članak, molim da pošaljete njegov DOI broj na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poveznica na časopis: https://www.nejm.org/


U poveznici niže šaljem Vam podsjetnik s poveznicama na časopise iz Sestrinstva, Fizioterapije i Dentalne medicine koji imaju otvoreni pristup.
Radno vrijeme Knjižnice:

7:30 - 18:30

Rad sa korisnicima:

8:00 - 18:00

Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku

Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo

Knjižnica Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek

Crkvena 21, 31 000 Osijek

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Korisnikom Knjižnice Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek postaje se upisom u Knjižnicu (evidentiranjem korisnika u Metelwin programu i potpisivanjem Izjave o zaštiti osobnih podataka). Upisati se mogu studenti Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici Fakulteta, ostali djelatnici Fakulteta, nastavnici, znanstvenici i suradnici drugih visokoškolskih ustanova i vanjski korisnici.