• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

8th Biennial International Conference on Liver Diseases

Poštovani,


Ovim Vas putem Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku poziva na 8th Biennial International Conference on Liver Diseases, a koja će se održati na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od 13. do 15. lipnja 2024. godine. 


Tradicionalna konferencija okupit će eminentne znanstvenike i stručnjake koji se bave jetrenim bolestima iz Hrvatske, Sjedinjenih Američkih Država, Egipta, Nizozemske, Belgije, Švedske, Austrije, Poljske te Bosne i Hercegovine, pružajući priliku sudionicima da se upoznaju s najnovijim dostignućima u dijagnostici, liječenju i prevenciji bolesti jetre. Unatoč velikom napretku u našem poznavanju fiziologije i patofiziologije jetrenih bolesti, učinkovita terapija u mnogim područjima ostaje nedostižna. Bolesti kao što su masna bolest jetre povezana s metaboličkom disfunkcijom, oštećenje jetre izazvano lijekovima, autoimuni i virusni hepatitis česti su u Hrvatskoj i svijetu. Oni mogu i često dovode do kronične bolesti jetre koja može zakomplicirati stomatološke zahvate, njegu i fizikalnu terapiju. Stoga je važno proučavati odnos između disfunkcije jetre i osobitosti u prevenciji, dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji u dentalnoj medicini, sestrinstvu i fizikalnoj terapiji – studijskim programima koji se izvode na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Iz tog razloga redovito okupljamo domaće i strane stručnjake kako bismo predstavili najnovija saznanja i dostignuća u dijagnostici i terapiji bolesti jetre.


Kotizacija se ne plaća, no broj mjesta je ograničen te je potrebno izvršiti registraciju na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radujemo se što ćemo vas ugostiti i razmijeniti znanstvena saznanja i dostignuća uz stvaranje novih suradnji i prijateljstava.


U ime organizacijskog odbora,

prof. dr. sc. Martina Smolić

prof. dr. sc. Robert Smolić

prof. dr. sc. Aleksandar Včev

prof. dr. sc. George Y. Wu

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal