• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Nagrada najuspješnijem doktorandu na Doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo u akademskoj godini 2022./2023. dodijeljena je zaposlenici Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek dr.sc. Tei Omanović Kolarić, dr. med.

Odlukom Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Osijek, nagrada najuspješnijem doktorandu na Doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo u akademskoj godini 2022./2023. dodijeljena je dr.sc. Tei Omanović Kolarić. Doktorica znanosti je 5.10.2022. godine doktorirala na navedenom studiju s naslovom disertacije „Effect of GLP-1 analogs on the pathophysiological mechanisms of drug-induced liver injury in cell cultures“, pod mentorstvom prof.dr.sc. Martine Smolić te komentorstvom prof.dr.sc. George Y. Wu . Prema kriterijima natječaja koji su uključivali kvalitetu i broj objavljenih znanstvenih radova iz teme doktorata te broj i vrstu nagrada doktorandu vezanih uz doktorsko istraživanje doktorica je ostvarila najveći broj bodova. Pored 4 rada iz teme doktorata u kojima je doktorandica prvi autor, osvojila je i 3 nagrade vezane uz istraživanje, od kojih su dvije proizašle iz rada u Laboratoriju za translacijsku medicinu Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal