• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održan 6. Transnacionalni projektni sastanak u sklopu projekta „Design and implementation of master degree in palliative care“

Od 4. do 7. travnja 2023. godine održan je 6. Transnacionalni projektni sastanak projektnog tima „Design and implementation of master degree in palliative care“ na Fakultetu za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. 


Članovi projektnog tima sa Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede i Univerziteta u Sarajevu su u četverodnevnom radnom sastanku izvršili pregled elaborata zajedničkog studijskog programa te dogovorili sve potrebne aktivnosti za uspješan dovršetak izrade dokumenta studijskog programa te završetak provedbe projektnih aktivnosti. 

Dovršena je priprema knjižice s bitnim informacijama i istraživanjima o palijativnoj skrbi, informacijama o projektu i planiranom zajedničkom prijedlogu studijskog programa. Knjižica ima za cilj dati važne činjenice i informacije o palijativnoj skrbi te promovirati projekt sadržajem koji je informativan, zanimljiv i lako razumljiv. Knjižica će biti objavljena u tiskanom i online obliku na engleskom jeziku te prevedena na nacionalne jezike partnera kako bi zainteresirani studenti partnerskih visokih učilišta i drugih fakulteta koji stječu kvalifikacije za daljnje školovanje stekli uvid u mogućnosti studiranja novog diplomskog studija palijativna skrb.


U tijeku su pripreme za završnu konferenciju projekta na kojoj će biti prezentiran elaborat zajedničkog studijskog programa. 

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal