• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Održan radni sastanak s članovima Zavoda za palijativnu medicinu Sveučilišne bolnice u Kölnu

U ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine u sklopu Erasmus mundus projekta „Design and Implementation of Master Degree in Palliative Care“ održan radni sastanak s članovima Zavoda za palijativnu medicinu Sveučilišne bolnice u Kölnu, jednim od partnera koji djeluju u sklopu Europske palijativne akademije. S obzirom na njihovo dosadašnje prepoznato iskustvo i dobru praksu u području palijativne medicine, jedna od predviđenih aktivnosti projekta „Design and Implementation of Master Degree in Palliative Care“ je sastanak s Europskom akademijom za palijativnu skrb. Opći cilj djelovanja Europske akademije za palijativnu skrb je poboljšati palijativnu skrb u Europi doprinoseći uklanjanju jaza u daljnjem obrazovanju. Cilj tečaja koji provode je podržati buduće voditelje da razviju potrebne vještine, sposobnosti i stručnost za unaprjeđenje palijativne skrbi diljem Europe i suočavanje s budućim izazovima na terenu.


Zahvaljujemo Prof. Dr. Raymondu Voltzu, direktoru Centra i predsjedniku Katedre za palijativnu medicinu na produktivnom razgovoru i smjernicama za unaprjeđenje i dovršetak izrade studijskog programa namijenjenom podizanju standarda u pružanju palijativne skrbi. Radujemo se budućoj suradnji na sličnim projektima.

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal