• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Studenti na stručno-edukativnoj eskurziji u Strmcu

Redovni studenti treće godine prijediplomskog sveučilišnog studija Sestrinstvo, Osijek u pratnji dr. sc. Brankice Juranić i  izvanredne profesorice Štefice Mikšić posjetili su 18. lipnja 2024. godine Specijalnu bolnicu za psihijatriju i palijativnu skrb "Sveti Rafael" Strmac te su sudjelovali u okruglom stolu "Plašt koji štiti dostojanstvo čovjeka". Uz brojne stručnjake iz tog područja, održali su 3 prezentacije na temu obitelji i učinkovite komunikacije u pružanju palijativne skrbi. Tijekom posjeta imali su priliku razgledati odjele bolnice te su ih medicinske sestre uputile u način rada na odjelima. 


"Ovim putem se želimo zahvaliti na prilici da sudjelujemo na ovakvom događaju te na stečenim znanjima. Nadamo se da smo opravdali povjerenje naših profesorica te im se zahvaljujemo što su nam omogućile odlazak na stručno-edukativnu ekskurziju."

Studenti: Babić Nataša, Brkić Ivana, Dumančić Ela, Franješević Pavle, Horvat Petar, Ilibašić Nensi, Ilić


Valentina, Klanica Izabela, Majkić Angelina, Marijanović Tomislava, Maurović Tomislav, Mrkonjić Ivona, Perković Laura, Princip Antonio, Prodanović Anamaria, Sinković Korina, Simić Nikolina, Šajnović Andrea, Šapić Marija, Štivić Ivana, Tobijas Nika, Vuković Magdalena, Živičnjak Noemy

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal