• Croatian (Hrvatski)
  • English (United Kingdom)

Znanstveni skup „5. dan mladih istraživača“

Znanstveni skup „5. Dan mladih istraživača“ organizira se po peti put s ciljem okupljanja mladih znanstvenika i istraživača Sveučilišta Josipa Juraja Strossmayera u Osijeku u okviru svojih sastavnica: Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, Medicinskog fakulteta Osijek, Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, Odjela za kemiju, Odjela za biologiju i Odjela za fiziku te Fakulteta za primijenjenu matematiku i informatiku.


Skup će se održati 14. studenog 2023. godine u prostorijama Odjela za fiziku, Trg Ljudevita Gaja 6, u Osijeku, koji je ujedno i organizator ove godine te na taj način potaknuti povezivanje mladih istraživača – diplomanata, doktoranada i poslijedoktoranada. Mladi istraživači imat će priliku na ovome skupu prezentirati svoje rezultate istraživanja nastalih izradom disertacija ili sudjelovanja na znanstveno istraživačkim projektima te na taj način sudjelovati u razmjeni, informiranju, razvoju novih znanja i iskustava te poticanju suradnje.


Na ovaj način težimo povezivanju mladih istraživača, njihovom potencijalu, protoku znanja kroz razmjenu, potičemo suradnju među znanstvenim institucijama, promicanju znanosti te jačanju kapaciteta za istraživački i znanstveni rad i interdisciplinarnost te stvaramo temelje za buduću suradnju među sastavnicama Sveučilišta J. J. Strossmayera Osijeka kroz srodna područja znanosti (prirodne znanosti, biotehničke znanosti, biomedicina, zdravstvo, matematika i informatika).


Više informacija potražite na:

http://dmi.unios.hr/

https://www.facebook.com/istrazivaci.os

1. Poslijediplomskom tečaju stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije „Osnove palijativne skrbi“

Tečaj

REHABILITACIJA U KLINIČKOJ MEDICINI - kardiovaskularna rehabilitacija

TEČAJ

1. poslijediplomski tečaj stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije “Sport i srce”

TEČAJ

Izražavanje zdravstvenih djelatnika na znanstveno-stručnim skupovima i u publikacijama

Simpozij

Suvremeno sestrinstvo: povijest kao temelj, teorija kao izvor, obrazovanje kao put, kvaliteta kao obveza, znanost kao istina.

Konferencija

Nursing Education and Science (NES)

Scientific-professional Journal